MATAB - ORSZÁGOS MATEMATIKA TÁBOR BESENYŐN 2013

2013.07.03 00:03

Ha július akkor MATÁB

MATÁB olyan nyári országos matematika tábor, amelybe kiemelkedő képességű, III –VII osztályos diákok vesznek részt. A diákok számára szervezett tábor fő célja az, hogy a matematikában tehetséges gyerekek  találkozzanak saját korosztályukból szellemi partnerekkel, kiemelkedően színvonalas szakmai oktatásban részesüljenek, illetve matematikától független, tartalmas szórakozásban is részesüljenek.

A táborban minden nap matematika, irodalmi, zene , kézműves programokon vesznek részt a diákok, amiket szakmailag elismert tanárok tartanak. A tanárok közös vonása, hogy a felfedeztető matematikaoktatás hívei, és a táborban tartott programjaik is ennek megfelelő szellemiségűek. A tábor  nem csak matematikáról szól. Minden évben kirándulások, sportversenyek , színvonalas társasjátékokban vesznek részt a táborlakók. A Csíkszeredából, Bukarestból, Aradról, Váradról, Udvarhelyről, Meggyesről és Brassóból érkezett közel 1oo diák 9 napon át kiváló körülmények között élvezheti az iskola utáni első tábort.
           A XIII. alkalommal- Szilveszter Hajnalka Szidónia és Séra József matematika tanárok által hírdetett és  szervezett országos matematika tábor  helyszíne a  Maksa melletti  Besenyői tábori központ, amely az idén  helyet az óráknak, szabadidős programoknak július  1 és 9 között.
Kinek ajánljuk a MATÁB- Matektábort?
- aki szeretne játékos formában megismerkedni a matematika érdekes területeivel
- aki szereti az izgalmas fejtörőket, logikai játékokat
- aki szeretne kilenc napot azonos érdeklődésű, kiváló társaságban eltölteni
- aki szereti a természetet
- aki felejthetetlen nyári élményekre vágyik.